Psst. Moet je horen…

Eerste prijs!

Zondag 27 november vertrok de spelersbus van de Tramharmonie naar Veldhoven voor de Concertwedstrijden van de KNMO. Al zeggen we het zelf: we hebben daar een puik concert gegeven. De jury beloonde dat met 87 punten, een eerste prijs. En, nog veel belangrijker, het publiek beloonde ons met een staande ovatie. Daar doen we het voor!

Een van de stukken die we speelden was de prachtige Symfonie no. 0 van de Belgische componist Bart Picqueur. Benieuwd? Luister de registratie hier terug.

Nancy en Davey

De nieuwe Johnny Jordaan

De vijf finalisten die uit de vele inzendingen waren geselecteerd, zongen de sterren van de hemel in Café Lowietje. Wat een gezellige avond was het, en wat een hoog niveau!
De jury kwam er dan ook niet uit. Er zat maar 1 ding op: twee deelnemers mogen mee naar Carré!
Dus spelen we in Carré niet alleen met de nieuwe Johnny Jordaan, maar ook met de nieuwe Tante Leen. Wij presenteren met trots:
Davey Bindervoet en Nancy Visser.
Op 28 mei zingen zij met de Tramharmonie in Carré een medley van Johnny Jordaan. Gezelligheid en meedeinen gegarandeerd!

Carré. Dichterbij dan je denkt.

Zing jij het echte Amsterdamse levenslied en heb je altijd al een keer in Carré willen optreden? Dan is dit je kans!

De Amsterdamse Tramharmonie bestaat dit jaar 110 jaar en viert dat op 28 mei 2016 met een jubileumconcert in Carré. De bezoekers gaan met ons mee op een muzikale reis door de geschiedenis van Mokum en de Tramharmonie. Het wordt een fantastisch theaterconcert, waarin nostalgie wordt afgewisseld met gezellige meezingers. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met een aantal zeer bekende artiesten. Die maken we op een later moment bekend.
We zoeken alleen nog een echte Jordaanzanger.

Op 11 maart organiseren we daarom een auditie in café Lowietje. Kun jij als geen ander Johnny Jordaan zingen? Geef je dan nu op! Stuur voor 19 februari een demo met jouw versie van een liedje van Johnny Jordaan naar jordaan@tramharmonie.nl. Begin maart maken we bekend welke vijf gelukkigen hun kunsten mogen vertonen tijdens de auditie. De winnaar zingt op 28 mei in een vol Carré een medley van Johnny Jordaan onder begeleiding van een volledig orkest!

Tot gauw!

Gratis en voor niets

De feestdagen staan weer voor de deur. Bestel jij je cadeautjes ook bij bol.com? Wist je dat je dan de Tramharmonie kunt steunen, zonder dat het jou iets kost?

Als je via deze link bestelt bij bol.com, dan ontvangt de Tramharmonie een klein percentage van de omzet. En het kost jou niks extra. Mooi toch?

Dit geldt het hele jaar door, dus bewaar die link, en deel hem met al je vrienden! Je kunt hem ook altijd vinden onder steunen > bol.com.

Bedankt!

Paradiso bedankt!

Dat was dus echt heel vet. Twee keer een stampvol Paradiso.

Nog nagenietend van twee keer een uitverkochte Stadsschouwburg, speelden we op zondag 1 november 2015 een geweldig Familieconcert in Paradiso met vriend van de Tram Joep Onderdelinden. Roald Dahls versie van Roodkapje was een groot succes en nog nooit werd er zo hard meegezongen met de liedjes uit Frozen. Onze oren suizen nog na.

Op deze ervaring kunnen we nog heel lang teren. Maar dat gaan we niet doen. Want er komt weer veel moois aan. En op de ballonnen die in Paradiso werden uitgedeeld kon je al lezen welke datum je sowieso moet vrijhouden. Heb jij 28 mei 2016 al in je agenda gezet?

save the date

save the date

En avant, marche!

Op 30 en 31 oktober 2015 speelt een delegatie van de Tramharmonie mee in de voorstelling “En avant, marche!” in de Stadsschouwburg Amsterdam. In de ze productie brengen NTGent en Les Ballets C de la B een ode aan de muziekvereniging als “minimaatschappij”. In elke stad met een ander orkest, en in Amsterdam natuurlijk met de Tramharmonie.

Een prachtige productie, een bijzondere ervaring voor ons en een fantastisch podium om toe te voegen aan het rijtje! En bovendien mogen we kekke pakjes aan.

DSC03201

Pagina 1 van 41234